Méér WBSO Ontvangen?

Subsidie Software Ontwikkeling
U wilt uw Subsidie Software Ontwikkeling graag verhogen.
Meer WBSO = Minder Loonbelasting = Meer marge na belasting over uw projecten.
Gouden Kubus BV is daarin dé WBSO Software Specialist en marktleider in WBSO Software Ontwikkeling aanvragen met ruim 20 jaar ervaring.
Wij zijn als WBSO Software Specialist trots op ons hoog slagingspercentage voor deze Subsidie Software Ontwikkeling aanvragen.

WBSO Software Ontwikkeling maximalisatie. Hoe?

Een WBSO Software Ontwikkeling verdubbeling realiseren is voor ons al lang geen uitzondering meer.
Hoe wij dat doen?

Wij hebben een plan met 5 unieke effectieve stappen ontwikkeld waarmee wij uw WBSO gegarandeerd verhogen naar een maximaal en nog steeds comfortabel voelend potentieel.
Wij zoeken dieper, scherper èn inventiever naar mogelijkheden die de meeste con-collega's over het hoofd zien.
Wij zijn er van overtuigd dat wij voor u meer WBSO Software Ontwikkeling kunnen realiseren dan uw huidige subsidie partij.

Nieuwsgierig geworden?
Bel ons nu 035-785 2734. Gewoon doen! Wij staan u graag te woord.


Waarom onze klanten zeggen voor Gouden Kubus te hebben gekozen:
  • Onze WBSO Software Ontwikkeling Subsidie aanvragen hebben een bijna 100% succes rate
  • Specialist en marktleider op het gebied van WBSO Software Ontwikkeling Subsidie aanvragen
  • Telkens een 100% deskundige enthousiaste WBSO Software Specialist
  • Meer dan 20 jaar ervaring als WBSO Software Specialist in innovatie subsidie software ontwikkeling
  • No cure, no pay, op uw genoten voordeel; geen Software Subsidie ontvangen = geen kosten
  • Gespecialiseerde Sympathieke Club ;-)
Wie krijgt Subsidie Software Ontwikkeling en Hoeveel?
De Subsidie Software Ontwikkeling kan snel oplopen: elk jaar, per ontwikkelaar tot € 22.000,-
De WBSO Software Ontwikkeling is bedoeld voor ondernemers die de (WBSO) Software Ontwikkeling met ontwikkelaars in loondienst uitvoeren, op voorwaarde dat men jaarlijks 500 uur of meer aan WBSO software ontwikkeling doet.
Nodig ons gerust eens uit voor een gratis WBSO Software Subsidie Scan. Info@goudenkubus.nl.

Wat zijn de WBSO voorwaarden voor WBSO Software Ontwikkeling Subsidie projecten?
WBSO Software kan worden verkregen voor Software Ontwikkeling - met uw eigen developers - in de eigen onderneming en voor ontwikkel-werkzaamheden die u in-house uitvoert voor klanten, en u als IT bedrijf het risico neemt om het te gaan ontwikkelen. Uw WBSO Software project hoeft niet te slagen om WBSO Software Ontwikkeling Subsidie te ontvangen. Voor ZZP'ers die voor u werken ontvangt u geen WBSO Software Ontwikkeling.

Second opinion van uw huidige WBSO Software Ontwikkeling aanvraag is natuurlijk GRATIS !
Als WBSO Software Specialist gaan wij graag geheel vrijblijvend een inventarisatie-gesprek met u aan om uw WBSO op Software te doorgronden en adviseren u of er een optimaliseringslag van uw Subsidie Software Ontwikkeling mogelijk is. Al onze mensen zoeken dieper en zijn uniek gespecialiseerd in het maximaliseren van uw Subsidie Software Ontwikkeling en de WBSO Software innovatiebox regelingen voor u.
Vraag eens om onze second opinion! Info@goudenkubus.nl.

Onze gouden tip: VERLAAG UW VPB met ruim 60% !
Na één jaar gebruik van de WBSO Subsidie Software Ontwikkeling geeft deze subsidie u ook recht op een verlaging van de vennootschapsbelasting van 60% over alle winsten die worden beïnvloed door de producten, die met deze subsidie worden gerealiseerd.
Uw toegang tot deze belastingverlaging, is het verkrijgen van de WBSO Subsidie Software Ontwikkeling. Om ze beiden te krijgen, schrijven wij de subsidieaanvragen voor alle projecten waar uw ontwikkelaars aan werken. Dit alles verhoogt uw ROI en versnelt uw ontwikkeling.
Meer weten? Klik op de Innovatiebox tab.

Hoe WBSO Software Ontwikkeling aan te vragen?
Een WBSO Software Ontwikkeling aanvraag moet voldoen aan de verwachtingen en regels van de RVO. De WBSO Software administratieve vereisten, het vereiste WBSO Software technische niveau, welke WBSO Software werkzaamheden voor Subsidie Software Ontwikkeling in aanmerking komen, als ook de formaliteiten er omheen worden als lastig ervaren. Onze WBSO Software specialisten adviseren u graag over de rand/voorwaarden van een succesvolle WBSO Software Ontwikkeling aanvraag.
Wij nemen uw WBSO Software aanvraag geheel uit handen en begeleiden u bij het opzetten van de bijbehorende WBSO Software administratie en het 'complient' zijn.
Interesse in de Subsidie Software Ontwikkeling? Laat het ons direct weten: 035-785 27 34 of via info@goudenkubus.nl. Wij staan klaar om u te helpen met al uw WBSO Software vragen.

Wanneer een WBSO aanvraag voor WBSO Software Ontwikkeling indienen?
Het is belangrijk om de WBSO aanvraag voor WBSO Software Ontwikkeling in te dienen vóór de start van uw R&D werkzaamheden. Of tijdens het beoogde WBSO Software project, maar dan mist u WBSO Software Ontwikkeling Subsidie over een deel van de ontwikkel werkzaamheden. Bedrijven mogen vier maal per kalenderjaar WBSO Aanvragen voor Subsidie Software Ontwikkeling indienen. (Voor zelfstandigen geldt er geen maximum.) WBSO Aanvragen voor Subsidie Software Ontwikkeling gelden altijd voor de WBSO Software Ontwikkeling werkzaamheden die in het tijdsvak na het aanvraagtijdstip liggen. De periode waarin de WBSO Subsidie Software Ontwikkeling kan worden aangevraagd is doorlopend.

Wanneer ontvangt u de Subsidie Software Ontwikkeling?
Binnen drie maanden, vanaf aanvang van de aanvraagperiode, moet de RVO uiterlijk uitsluitsel geven over een WBSO aanvraag voor Subsidie Software Ontwikkeling.
Het ontvangen voordeel in de WBSO Beschikking voor Subsidie Software Ontwikkeling verrekent u dan met uw loonheffing aangifte.

Hoe is het WBSO Software Ontwikkeling Subsidie voordeel te berekenen?
Om het WBSO voordeelpercentage voor de R&D kosten te berekenen hanteert het RVO twee schijven:
Voor de eerste schijf is 32% het tarief van de S&O loonsom tot € 350.000,-.
Voor de tweede schijf is het tarief 16% voor alles daarboven.
Technostarters ontvangen 40% en 16% (u bent dan minder dan 5 jaar inhoudingsplichtige en hebt nog geen of maximaal 2 jaarWBSO Software Ontwikkeling Subsidie ontvangen)

Het jaarlijks budget voor de WBSO aanvragen is ongeveer € 1200 miljoen.

Ondernemers kunnen WBSO Software Ontwikkeling Subsidie aanvragen voor Twee Type Projecten:
  • Ontwikkeling van technisch nieuwe programmatuur/software/producten
  • Technisch wetenschappelijk onderzoek
"Bij WBSO Software Ontwikkeling Subsidie aanvragen moet het gaan om software ontwikkel activiteiten, die nieuw zijn voor de eigen organisatie en zijn gericht op het tot stand brengen van voor de aanvrager technisch nieuwe (onderdelen van) programmatuur met als doel het werkingsprincipe van de oplossing aan te tonen."
En natuurlijk moet u een WBSO Software Ontwikkeling Subsidie administratie bijhouden.
Wij helpen u graag bij het juist verwoorden van de WBSO Software Ontwikkeling Subsidie aanvraag en komen jaarlijks om-niet langs om onze klanten te helpen bij het perfectioneren van hun WBSO Software Ontwikkeling Subsidie Administratie map.

WBSO Software Ontwikkeling Subsidie vergroten:
Uw WBSO Software Ontwikkeling Subsidie vergroten op uw wbso software ontwikkeling? Door onze jarenlange ervaring als WBSO Software Specialist zijn wij in staat gebleken om de WBSO Software Ontwikkeling Subsidie van nieuwe klanten meestal met de helft of zelfs veel meer te vergroten. Bent u niet tevreden en wilt u uw WBSO subsidie vergroten? Neem dan even contact met ons op. Onze WBSO software specialisten staan u graag te woord.

Wat is WBSO Software Ontwikkeling Subsidie?
De WBSO Software Ontwikkeling Subsidie is een belastingvoordeelregeling voor software ontwikkelwerkzaamheden die u in mindering brengt op uw te betalen loonbelasting.
De betekenis van de WBSO afkorting is "Wet ter Bevordering van Speur en Ontwikkelwerk".

Veranderingen Subsidie Software Ontwikkeling:
De regering heeft de coronamaatregel beëindigt om de Subsidie Software Ontwikkeling tijdelijk te verhogen. In de eerste schijf waren de percentages tijdelijk naar 40% verhoogd. Deze gaan weer terug naar 32%.
Wel mooi is dat de Subsidie Software Ontwikkeling beschikkingen elkaar voortaan mogen overlappen. Dit maakt de WBSO Software Subsidie een stuk prettiger en flexibeler in gebruik.

Meer informatie nodig?
Wilt u ook graag tot € 22.000,- per ontwikkelaar per jaar? Bel ons eens op 035-785 2734 of stuur ons een bericht. Wij staan u heel graag te woord. (En als u nog wat leesvoer zoekt, download dan hier eens de: Handleiding WBSO 2023 RVO.)