WBSO vragenbrief van RVO


Wanneer krijgt u een WBSO vragenbrief?

Het kan zijn dat de RVO behoefte heeft aan aanvullende informatie en u daarom een WBSO vragenbrief stuurt. De RVO lijkt strenger te zijn geworden in haar beoordeling. Aangezien het aantal WBSO aanvragen in de softwaresector steeds meer toeneemt en jaarlijkse WBSO budget gelijk blijft, zijn de afgelopen jaren de criteria behoorlijk aangescherpt.

Hoe de WBSO vragenbrief te beantwoorden?
Het beantwoorden van een WBSO vragenbrief gaat verder dan met een paar zinnen voor opheldering en uitdieping zorgen.  Het is van belang dat uw antwoorden op de WBSO vragenbrief concreet en specifiek zijn. Anders is de RVO genoodzaakt om de aanvraag alsnog af te wijzen.

Wie beantwoordt de WBSO vragenbrief?
Het beantwoorden van een vragenbrief dient echter binnen een periode van twee tot vier weken bij de RVO binnen te zijn en vraagt deskundigheid en extra inspanning.
Een WBSO vragenbrief komt, qua tijdsinspanning, zelden gelegen. In deze tijd van personeelstekort is het vaak alle hands on deck.

Onze specialisten kunnen de gekozen vraagrichting vertalen en de gewenste antwoorden formuleren want zij begrijpen en spreken de taal van de subsidieverstrekkers. Het beantwoorden van een vragenbrief kan zeer tijdrovend zijn, heeft u een WBSO aanvraag via ons ingediend, dan ondersteunt Gouden Kubus u volledige vraagbeantwoording-proces.

Geen klant?  >  Toch wel de WBSO vragenbrief beantwoorden
Bent u nog geen klant? Geen nood. Ook dan zijn wij graag bereid u te helpen met de beantwoording van uw ontvangen WBSO vragenbrief. Graag geven wij u de kans om de slaagkans van uw subsidieaanvraag positief te beïnvloeden middels een diepte interview met uw developers. Of pak de handleiding van de RVO er bij.

Bel ons op 035-785 2734 of neem contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst.